Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων, στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2019, αποφάσισε την σύγκληση της 4ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2019, όπως από το καταστατικό απορρέει και την όρισε για την

 

Κυριακή 3η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 το πρωί,

στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» , στην Αγριά Βόλου.

 

Προσκαλεί τα μέλη του να προσέλθουν , ενημερώνοντας ότι η ημερήσια διάταξη της 3ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2015 , είναι η ακόλουθη:

 

 • Εκλογή Προεδρείου. 
 • Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για τα έτη 2015 έως 2019.
 • Οικονομικός απολογισμός των χρήσεων 2015 έως 2019.
 • Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 • Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.
 • Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε.
 • Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
 • Προτάσεις – υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου.
 • Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
 • Ορισμός ημερομηνίας εκλογών και ενημέρωση για την διαδικασία της.
 • Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 

Θερμά παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όσους φίλους μας θέλουν να εγγραφούν και να συνδράμουν στις προσπάθειές και τους στόχους μας, να προσπαθήσουν να είναι παρόντα την ημέρα αυτή στις εργασίες της 4ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης, ώστε να ακουστεί ο απολογισμός του Δ.Σ. και στη συνέχεια να διεξαχθεί μια εποικοδομητική κριτική επί των πεπραγμένων και να κατατεθούν νέες ιδέες και προτάσεις δράσεων.

 Θα προσφέρουμε σε όλα τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου που θα προσέλθουν,  καφέ, τσάι, χυμούς και βουτήματα.

 

Προπάντων όμως, παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να προσέλθουν στη 3η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και να παρακινήσουν τα μέλη των οικογενειών τους και κάθε Παιδοπολίτη ή φίλο της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», για να βρεθούν κοντά μας την ημέρα αυτή.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αισθανθεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή αν οι φίλοι που προσέρχονται στις εκδηλώσεις μας και μας εκφράζουν την συμπάθεια και την συμπαράστασή τους , μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Θυμηθείτε!  Ο Σύλλογος δυναμώνει με το ενδιαφέρον όλων μας.

Με τις προτάσεις σας. Με την συμμετοχή σας.

 

Σας περιμένουμε όλους για να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για το όμορφο, δημιουργικό, κοινωνικό και αποτελεσματικό   εγχείρημα που εδώ και δώδεκα χρόνια έχουμε αναλάβει και με συνέπεια  υπηρετούμε.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου , καθώς και με email στα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@paidopolis.gr - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">ntsoukas@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">yiankar@yahoo.gr -Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">a.maninis@yahoo.gr 

 

         Προσδοκία όλων είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που  θα προκύψει  από τις εκλογές που θα οριστούν να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Συλλόγου και να φροντίσει για την παραπέρα υλοποίηση των σκοπών και των στόχων του.

Επισκέπτες Online

Today 14 Yesterday 54 Week 14 Month 565 All 30162

Currently are 12 guests and no members online

Powered by Friktoria.com