Δελτίο Τύπου Πραγματοποίησης Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε η 3ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2015 , όπως είχε ανακοινωθεί , την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 το πρωί,

στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» , στην Αγριά Βόλου.

 

Παρέστησαν , δυστυχώς , ολίγα   μέλη από το σύνολο των 243 που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Συλλόγου. 

Επειδή επρόκειτο για την τρίτη στη σειρά Συνέλευση , πραγματοποιήθηκε με όποιον αριθμό παρόντων. 

Η ημερήσια διάταξη της 3ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2015 , τηρήθηκε επακριβώς , όπως αναφέρεται παρακάτω: 

Εκλογή Προεδρείου. 

Το Δ.Σ. πρότεινα και έγινε αποδεκτό από την συνέλευση , για την οικονομία του χρόνου , χρέη προεδρείου να κάνει το παρόν Δ.Σ.

Στη συνέχεις η απερχόμενη πρόεδρος Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου , καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Τα χρόνια που  πέρασαν από την προηγούμενη 2η Γενική Συνέλευση , ο Σύλλογός, έκανε πράξη , πέραν των άλλων , την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός ενώνει – ψυχαγωγεί – εξυψώνει. 

Αναδείξαμε ικανότητες και επιδόσεις Αποφοίτων στον τομέα αυτό, κάναμε πράξη τη συνεργασία , εδραιώσαμε ακόμη περισσότερο στην κοινή γνώμη της περιοχής μας την αναγκαιότητα ύπαρξης του Συλλόγου και των παρεμβάσεων που επιτελούμε.

Είχαμε μια ουσιαστική και διακριτική κοινωνική παρέμβαση , όμως θα θέλαμε να έχουμε μια μεγαλύτερη παρέμβαση και πρέπει να το προσπαθήσουμε».

Για να καταλήξει:

«Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε την οικονομική αυτοτέλεια του Συλλόγου μας, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η πραγματοποίηση περισσότερων κοινωνικών και πολιτισμικών παρεμβάσεων.

Τέλος , περιμένουμε τις δημιουργικές σας προτάσεις σας, προκειμένου να αναδείξουμε τον Σύλλογό μας όπως του αξίζει και τον φανταζόμαστε όλοι μας.

Ευελπιστούμε ότι με την συμπαράσταση και την ενεργή στήριξη όλων μας , οι στόχοι μας θα ευοδωθούν».

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για τα έτη 2011 έως 2015. 

Τον Διοικητικό απολογισμό της τετραετίας παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Τσούκας με PowerPoint. (Παρουσιάζεται συνημμένα).

Στη συνέχεια ανέγνωσε για λογαριασμό της απούσας Ταμία Μαρίας Χρόνη, τον οικονομικό απολογισμό , ό οποίος επίσης παρουσιάζεται συνημμένα.  

Ανέφερε επίσης για την επανακαθιέρωση  της  ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο www.paidopοlis.gr , η οποία ήδη συγκεντρώνει πάρα πολλές επισκέψεις.

Ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί από τους παρευρισκόμενους στη Γενική Συνέλευση και απάλλαξε το Δ.Σ.

Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ξανθούλα Νίκου  , στη συνέχεια  διάβασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε. δεν υπήρξαν.

Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

Ορισμός ημερομηνίας εκλογών και ενημέρωση για την διαδικασία της.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. 

Η Συνέλευση εξέλεξε την  Εφορευτική Επιτροπή και απαρτίστηκε από τους ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΥΔΑ  , ΡΙΖΟΥΛΗ – ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΙΡΗ και ΖΗΚΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟ  αποφάσισε:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης , τα μέλη που επιθυμούν να εκθέσουν υποψηφιότητα για τις Εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2015 , μπορούν να ανακοινώσουν την απόφασή τους στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής τηλεφωνικά ή στις ηλεκτρονικές  διευθύνσεις  (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 24.00 ώρα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015.

Την επόμενη , Δευτέρα 9 Νοεμβρίου  2015 , θα συνέλθει στα γραφεία μας και:

Θα προβεί στον έλεγχο όλων των αιτήσεων , θα καταρτίσει το οριστικό Ψηφοδέλτιο των Εκλογών της 29ης Νοεμβρίου 2015 και , με νέα ανακοίνωση , θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της για τον τρόπο διενέργεια της ψηφοφορίας.

Επιθυμία του απερχόμενου Δ.Σ. ήταν και εκφράστηκε , ότι περίμεναν όλους για να ανταλλάξουν δημιουργικές απόψεις για το όμορφο, δημιουργικό , κοινωνικό και αποτελεσματικό   εγχείρημα που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν  αναλάβει και με συνέπεια  υπηρέτησαν , αλλά διεπίστωσαν την απουσία των περισσοτέρων μελών από την διαδικασία!!!

Προσδοκία πλέον όλων είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που  θα προκύψει  από τις εκλογές που ορίστηκαν , να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Συλλόγου και να φροντίσει για την παραπέρα υλοποίηση των σκοπών και των στόχων του. 

Επισκέπτες Online

Today 1 Yesterday 9 Week 10 Month 197 All 29283

Currently are 4 guests and no members online

Powered by Friktoria.com