2η Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής

Αγριά , Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την 3η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 1ης Νοεμβρίου 2015

και απαρτίστηκε από τους ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΥΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟ , ΡΙΖΟΥΛΗ – ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΙΡΗ και ΣΤΑΥΡΟ ΖΗΚΟΥΛΗ , ΜΕΛΗ  , κατόπιν της 1ης Ανακοίνωσης, συνήλθε σε συνεδρίαση και αποφάσισε:

Σήμερα , Δευτέρα 9 Νοεμβρίου  2015 ,  συνήρθαμε σε συνεδρίαση στα γραφεία του Συλλόγου μας και  προβήκαμε στον άμεσο έλεγχο όλων των αιτήσεων υποψηφιοτήτων που μας υπεβλήθησαν μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγουμένης ημέρας , όπως με την 1η μας Ανακοίνωση σας γνωρίσαμε.

 Ανακηρύξαμε τους υποψήφιους για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή , καταρτίσαμε και εκτυπώσαμε το οριστικό Ψηφοδέλτιο των Εκλογών της 29ης Νοεμβρίου 2015, το οποίο σας καταθέτουμε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 29ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΗΛΙΑ

ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΗΛΙΑ

ΜΑΝΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  του  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΗ του ΘΩΜΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΟΣΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΣΑΚΙΡΗ-ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  του ΟΡΕΣΤΗ

ΤΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΟΛΩΜΟΣ ΔΗΜΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΦΕΚΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σύμφωνα με το καταστατικό και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα ταμειακώς εντάξει μέχρι την ημέρα των εκλογών , 29 Νοεμβρίου 2015 , μέλη του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο

ν α  ε π ι λ έ ξ ο υ ν  κ α ι  ν α  ψ η φ ί σ ο υ ν

παραδίδοντας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομώντας το Ψηφοδέλτιο ως εξής:

Παραδίδοντας αυτοπροσώπως στην Εφορευτική Επιτροπή στα γραφεία του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» στην Αγριά Βόλου

την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015,

από ώρα 11.00 μέχρι ώρα 16.00

ή , αποστέλλοντας από οποιοδήποτε ταχυδρομικό γραμματοκιβώτιο, ή από οποιοδήποτε ταχυδρομικό γραφείο το φάκελο μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνει το Ψηφοδέλτιο μέσα σε λευκό φάκελο κλειστό και θα απευθύνεται στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπή , με την ένδειξη «για τις εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων» ,  όπως αναφέρονται παρακάτω.

Σημαντικό: Για όσους δεν έχουν τακτοποιηθεί  οικονομικά , αρκεί να τοποθετηθεί στο φάκελο και η τραπεζική απόδειξη καταβολής των καθυστερημένων συνδρομών.

Το ψηφοδέλτιο και την 2η Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής θα παραλάβουν όλα τα μέλη εκτός Βόλου με ταχυδρομικό φάκελο , με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , ή μπορούν να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας , WWW.paidopolis.gr

 Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής , φάκελοι με παραλήπτες μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα φτάσουν μετά την 16.00 της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2011 , ανεξάρτητα από την ημερομηνία αποστολής τους, θεωρούνται  άκυροι.

 Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβατε ή χάθηκε το εκλογικό σας υλικό, ζητείστε μας εγκαίρως να σας στείλουμε νέο , ώστε ο φάκελος αποστολής που θα ταχυδρομήσετε να παραληφθεί από την Εφορευτική Επιτροπή μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

 Όλοι οι λευκοί φάκελοι με τα ψηφοδέλτια , που θα παραλάβουν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής , αφού τσεκαριστούν στο μητρώο μελών , ρίχνονται στην κάλπη και στη συνέχεια , μαζί με τα ψηφοδέλτια αυτών που θα ψηφίσουν αυτοπροσώπως , θα προχωρήσει στη διαδικασία ανοίγματος των φακέλων και η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης.

 Όσοι από τους υποψηφίους επιθυμούν , δικαιούνται να παρευρίσκονται και να παρακολουθούν τις διαδικασίες , σε όλα τα στάδια των αρχαιρεσιών και της ανακήρυξης των επιτυχόντων.

 Παρακαλούμε να κρατήσετε καλή σημείωση όσον αφορά τη σταυροδοσία που αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε ψηφοδέλτιο.

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΡΥΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής

37300  Αγριά Μαγνησίας

τηλ:2428091949 , 6947309817

ΖΗΚΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σαράφη 81

382 22   Βόλος

Τηλ. 24210 39597 , 6972597899

ΡΙΖΟΥΛΗ – ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γαλλίας 158

382 22  Βόλος

τηλ: 2421033324

Επισκέπτες Online

Today 31 Yesterday 33 Week 102 Month 632 All 28416

Currently are 20 guests and no members online

Powered by Friktoria.com