1η ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την 4η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 3ης Νοεμβρίου 2019 και απαρτίστηκε από τους ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΥΔΑ, ΚΟΥΓΙΑΛΗ ΓΙΩΤΗΑ και ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  αποφάσισε:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη που επιθυμούν να εκθέσουν υποψηφιότητα για τις Εκλογές της 8ης Δεκεμβρίου 2019, μπορούν να ανακοινώσουν την απόφασή τους στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής τηλεφωνικά ή στις ηλεκτρονικές  διευθύνσεις  (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gfridas7@yahoo.gr  μέχρι την 24.00 ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019.

Την επόμενη, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου  2019, θα συνέλθει στα γραφεία μας και:

Θα προβεί στον έλεγχο όλων των αιτήσεων, θα καταρτίσει το οριστικό Ψηφοδέλτιο των Εκλογών της 8ης Δεκεμβρίου 2019 και, με νέα ανακοίνωση, θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της για τον τρόπο διενέργεια της ψηφοφορίας.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΡΥΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ τηλ:2428350028 , 6947309817 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gfridas7@yahoo.gr

ΚΟΥΓΙΑΛΗ ΓΙΩΤΑ, τηλ.: 6939052198

ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ