Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητοί απόφοιτοι Παιδοπόλεων και άλλοι φίλοι μας,


Σας καλωσορίζουμε στον ιστοχώρο του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Αυτή εδώ η ιστοσελίδα, συν Θεώ, στόχο έχει να γίνει, και να είναι ένα παράθυρο στον σύγχρονο κόσμο, ένα βήμα λόγου, μέσω του οποίου θα ανταλλάσσονται σκέψεις και απόψεις για τη ζωή μας στις Παιδοπόλεις , θα κατατίθενται προτάσεις για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας , θα γίνεται καλόπιστη κριτική στις αποφάσεις μας.

Είναι η δεύτερη απόπειρα να βγούμε στον «αέρα» , μετά την αρχική που έγινε και υποστηρίχθηκε από τον Γιάννη Διαμαντάκη στα 2008 με μεγάλη επιτυχία και κράτησε πέντε χρόνια. Κατόπιν , για καθαρά τεχνικούς λόγους , είχαμε μια αποχή από τον κυβερνοχώρο και τώρα φιλοδοξούμε να παραμείνουμε εσαεί!

Με την ιστοσελίδα μας φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την δραστηριότητα του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων , αλλά και ΟΛΩΝ των Αποφοίτων , ενώ παράλληλα να αναβαθμίζουμε τον κοινωνικό , πολιτιστικό και ενημερωτικό ρόλο του.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να θέσουμε στη διάθεσή σας μια φιλική προς τη χρήση ιστοσελίδα , η οποία να προσφέρει ένα σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας , ενημέρωσης και εξυπηρέτησης. Να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο και σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των πάνω από 300 μελών μας, των χιλιάδων παιδιών που πέρασαν από τις Παιδοπόλεις , αλλά και του κοινού των πόλεων που ζούσαμε , που μας γνώρισε , μας στήριξε και μας αγάπησε.

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ανάδειξη των συνθηκών ζωής μας στα ιδρύματα , για τον περιορισμό των σύγχρονων προβλημάτων των Αποφοίτων , για την ανάδειξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων στους τομείς του επιχειρείν , του πνεύματος , των τεχνών , καθώς και για την διάσωση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Παιδόπολης «Αγίας Σοφίας» στην Αγριά Βόλου.

Σίγουρα, η προσπάθειά μας δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε απλή, λόγω κυρίως της κρατούσας κατάστασης και των ισχνών οικονομικών μας. Ωστόσο, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να προσπαθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε

 Για όλα αυτά τα ζητήματα θα σας ενημερώνουμε λεπτομερώς μέσα από την ιστοσελίδα μας και τις προσωπικές μας επαφές , τις οποίες σας καλούμε να χρησιμοποιείτε.

Από όλους εσάς αναμένουμε ιδέες , σχόλια και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της προσπάθειάς μας.

Ελπίζουμε η νέα λειτουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας να βρει ανταπόκριση από τους χρήστες και να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.

Εμείς στο Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε κοντά στα μέλη , αλλά και στους άλλους Αποφοίτους , ούτως ώστε μέσα από ένα αμφίδρομο εποικοδομητικό διάλογο να εξυπηρετούνται οι επιδιώξεις του Συλλόγου.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ,

 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Επισκέπτες Online

Today 2 Yesterday 9 Week 11 Month 198 All 29284

Currently are 11 guests and no members online

Powered by Friktoria.com