Ψήφισμα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων,  πληροφορήθηκε το δυσάρεστο άγγελμα της «αναχωρήσεως» της Νίκης Λαδοπούλου,  μητέρας του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένης Λαδοπούλου και Προϊσταμένης του Κέντρου Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Νομού Μαγνησίας (Κ.Ε.Σ.Υ.).

Η αείμνηστη κυρία Νίκη, σύζυγος εν ζωή του επίσης αείμνηστου Δημητρίου Λαδόπουλου, Κοινοτάρχη στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία», υπήρξε, επιπλέον, για πολλά χρόνια ομαδάρχης της ίδιας Παιδόπολης.

Αμέσως ενημερώθηκαν όλα τα μέλη, και διαμέσου διαδικτυακής συνεδρίασης του Δ.Σ.  την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, έλαβε υπόψιν τα αναφερόμενα και ομόφωνα αποφάσισε:

1.     Να καταθέσει αντί στεφάνου  το ποσό των εκατό ευρώ υπέρ του Σουρλίγκειου Ιδρύματος (Γηροκομείου) Καναλίων Μαγνησίας.

2.     Να δημοσιευθεί αυτό το ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

3.     Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου στην οικογένειας της Ελένης Λαδοπούλου, παραδίδοντάς την αντίγραφο του παρόντος ψηφίσματος.

Αγριά Βόλου, 25 Μαΐου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο